EQUIPE AMIS 058

Wij, Edwin en Helga van der Kerk, Gymoon van Oostveen, Henri Born en Robert Procee, gaan ons inzetten voor de strijd tegen kanker.

Hoe en waarom zult u denken!

Al vele jaren kennen wij elkaar en zijn goed bevriend. Jaarlijks brengen wij met een groep van 8 vrienden een bezoek aan voetbalwedstrijden in Engeland en bij leven en in goede gezondheid wilden wij dit nog jaren voortzetten. In 2010 hadden wij begin december ook weer zo’n fantastisch weekend gehad maar de herinnering aan dat weekend lag hem een aantal dagen later. Diagnose kanker! Edwin had bij thuiskomst problemen met zijn zaadbal en kreeg na enkele dagen een onheilspellend bericht, zaadbalkanker. Edwin beland in een achtbaan van emoties en plotseling stond het leven van Edwin, zijn gezin en familie volledig op zijn kop. Een lange periode van ziekenhuisbezoeken met onder andere een slopende chemotherapie in het UMC in Groningen waren het gevolg. Gelukkig kunnen wij begin 2013 vaststellen dat Edwin genezen verklaart is.

Om zelf een bijdrage te leveren gaan wij geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. In 2014 en 2016 hebben wij de kale berg bedwongen en willen die prestatie in 2018 herhalen. De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is het belangrijkste uitgangspositie voor ons. Door als team Équipe amis 058 deel te nemen aan de beklimming van de Mont Ventoux in september 2018 willen wij een substantiële bijdrage leveren aan KWF kankerbestrijding.  

Fotogalerij

Deel deze pagina